höpselö-pötkelö loikoilee iltatorkuilla sohvalla, venyttää itsensä pitkäksi ja kehrää kovasti. Välillä meinaa rukki hirttää kiinni: kuuluu sirahdus.

Päivän tärkeisiin puuhiin kuuluu isokissa Leevin jahtaaminen, ruuan kerjääminen, pikkupöydän alla nukkuminen, kakkahepuli sekä kaikkein kaikkein tärkein tehtävä: stressikissuus.
Onhan niitä kaikenlaisia palvelus- ja haistelukoiria - kai kissallakin voi olla tärkeä tehtävä. Se että lämpimänä ja kehräävänä painautuu muutamaksi minuutiksi ihan syliin ja hurisee niin että emännän selkärangassa asti tuntuu. Stressi katoaa.

Isokissa Leevin härnääminen on sekin tärkeää puuhaa: Viiru tulee homppati-homppati nurkan takaa ja pomppii tasajalkaa kaikilla tassuillaan suoraan isovaarin kimppuun. Leevi nurisee kuin epävireinen urkuharmooni. Viiru kehrää ja käy kiinni. Leevi nurisee ja loikkaa sivuun muutamalla puolikiireisellä askeleella. Viiru homppati-homppaa häntää kohti, Leevi nurisee. Tätä jatkuu kunnes jompi kumpi keksi mielenkiintoisempaa tekemistä. Yleensä Viiru. Jos ei muuta niin oma häntä alkaa taas isotella.

813139.jpg
Leevi näyttää hyökkäystassua.